"

Pembaca Yang Dihargai

Tuesday, February 22, 2011

Cup cake oh cup cake


ye3 hari ini berjaya juga akhirnya
memenuhi kehendak diri
ingin merasa cup cake kih3
sempena hari lahir
My Sis tercapai juga hajat
(hik3 apa ntah kaitan dengan birthday my sis)
BTW dikesempatan ini sy ingin mengucapkan selamat hari lahir buat 
Semoga mendapat keberkatan dari Yang Maha Esa



okeh2 kita berbalik kpd cup cake




last nite sy ada terjah satu blog nih

NUMBER1 CUPCAKES
terliur sesangat
sob sob kasihan kat cik adik nih
Than tengah hari tadi MY BFF n I pg lunch di EMART

Klik Gambo ke blog my BFF

alih2 blog yg sy bukak last nite buat promotion di EMArt...
so, ini blh dikatakan sebagai rezeki 
sbb tercapai hasrat nak makan
ye ye ye CUP CAKES

klik Picture To View More Cup Cakes
sedap kan?? kih3
Utk 1 Box tu
RM 8
Kalo beli 1 Cup Cake, RM3
So,kalau beli satu box kira RM2 la utk 1 Cup Cak
e
Then akak tu bagi tau tadi, kalo sesapa yg jd follower diorang, akan dapat 
special price
So, apa lagi???


Jom Klik Pada Gambo Ye!!!






4 comments:

mrs. daydeck said...

rupa dah nyaman lom makan gik.. adohhh.. haha.. jauh juak lunch di emart.. kitak keja area sia ka?

ctfazirah said...

aok...tapi blah area blkg courts mamoths cya..company jak..yala mun lunch rajin ke emart..ktk tek?

lizzscarf.com said...

terliur tgk cupcake tu. Nak iklan sikit, jempot la singgah blogshop kami LizzScarf :)

Redbloodsnow said...

BERIK MEK SEGEK LAK AH AH AHHHH :D